Næsten hver tredje dansker overvejer at skifte job lige nu

Det ufrivillige jobskifte

Fyresedlen. Bom så ligger den der. “Ændringer i organisationen – omkostningstilpasning” – fortsæt selv, årsager er mange, men har du ikke set det komme, er det et atommissil der rammer dig. Du så det slet ikke komme. Hvad nu? Du bliver ramt på stoltheden, og tænker at nu ramler verden. Du er måske slet ikke så dygtig, som du selv gik og troede.

Det frivillige jobskifte

GELx analyse fra 2017 viser, at en stor del af de danske medarbejdere overvejer at forlade deres arbejdsplads indenfor en overskuelig fremtid. 7% har rigtig travlt og 11% vil gerne skifte indenfor et år. Interessant er det, at det er jobindholdet og ikke lederen, der er den væsentligste årsag til at søge nyt arbejde. Når opgaverne bliver trivielle og medarbejderen ikke rigtig føler udvikling i jobbet, så er det startskuddet til at søge nyt arbejde. Denne gruppe er de frivillige jobskiftere, hvor separationen er sket over længere tid. Her kan vi hjælpe med via IPA analysen at evaluere hvordan din adfærd og præferencer kan guide dig på vej. Rejsen handler om at lande rigtigt, og ikke starte en ny rejse igen.

Kom godt videre og land rigtigt

IPA Analyse

Du gennemfører IPA analysen og spørgerammen inden for analysens 12 personlighedstræk - fordelt på fire hovedfaktorer illustreret med hver sin farve. Hver hovedfaktor skal opfattes som en mental platform, hvorpå vi igennem hele vores tilværelse opbygger en række personlige erfaringer og kvalifikationer, som vi anvender i arbejdslivet.

Feedback

Du modtager feedback på de fire hovedfaktorer der er forbundet og integreret i hinanden. Du modtager en SWOT på, hvilke præferencer du som person og fremtidig kandidat har.

Vi til diskutere dine ledelsespræferencer, og hvor du performer bedst.

Job sparring

Jeg har udviklet en model, hvor du grafisk kan fokusere på din jobsøgning, og hvorfra du med størst sandsynlighed kan finde dit næste job. Vi laver kritisk sparing omkring dit CV, der sikrer dig, at du står skarpt og kortfattet, og samtidig skiller dig ud.

Personlig rådgivningspakke

  1. IPA adfærdsanalyse (udføres online inden mødet)
  2. IPA leadershipanalyse (udføres online inden mødet)
  3. CV fremsendes (hvis du ønsker)
  4. Vi mødes i en time, enten online eller hos mig, hvor vi taler om din situation, taler om dine kernetræk. Rådgivning om din egen fortælling, samt input til dit CV

Pris DKK 2.495

Sådan anvender du de 8 skridt i SteenP modellen

Se video:

Sådan anvender du de 8 skridt i SteenP modellen

Se video:

Kontakt

Værdifuld rådgivning er kun én kontaktformular væk.