Signe Thomsen
Signe ThomsenData Specialist
Efter en periode med usikkerhed på min jobfunktion blev jeg anbefalet at tale med Steen. Med IPA analysen som baggrund fik jeg styr på mit fundament og retning på min fremtid.
Signe Thygesen
Signe ThygesenPurchase & Logistics
Jeg blev anbefalet at kontakte Steen. Vi tog en række møder med arbejdskvalitet som tema. Vi gennemgik min IPA analyse, mit CV og jeg brugte aktivt SteenP modellen. 3 måneder efter landede jeg mit drømmejob.
Pia Juhl Kleinberg
Pia Juhl KleinbergMarketing Manager
Steen er knivskarp sparring. IPA analysen gav mig rigtig meget at tænke over, da den ramte 100% plet. SteenP modellen har givet mig konkrete værktøjer over, hvordan en effektiv jobsøgning fungerer.
Jan Vinther
Jan VintherInternal Sales Manager
Karrieresparring er både for dem i job, på vej ud af job og på vej til nyt job. Steen har været og skarp, og IPA analysen har været det perfekte dialogværktøj.
Simon Simoni Oest
Simon Simoni OestHead of Global Training Center
Jeg mødte Steen på et MBA studie. Jeg var efter et jobskifte landet lidt skævt i min egen selvforståelse. Sammen gennemgik vi min IPA-analyse, og SteenP modellen. Ting er igen i vatter.
Mirella Castellano
Mirella CastellanoBack Office
At møde Steen er som at få skærpet alle sanserne. Alt hænger sammen og intet kan stå alene. SteenP modellen og svaret fra den fantastiske IPA analyse har givet mig de værktøjer, der gør at jeg trygt kan gå min jobsøgning i møde.
Tommy Martinsen
Tommy MartinsenFreelancer - web development
Jeg er nordmand og dansk gift. Jeg er selvstændig og arbejder både i Danmark og Norge. Jeg brugte Steen og IPA analysen som hjælp til at navigere i komplekse beslutninger.
Lars Bech
Lars BechCCO
Steen har været i periferien af mit professionelle arbejdsliv. I forbindelse med et jobmæssigt time out sparede jeg med Steen og blev voldsomt fascineret af IPA analysen og SteenP modellen.
Gitte Overgaard
Gitte OvergaardSupply Chain Manger
At side dybt fokuseret sammen med Steen er et fascinerende sted at være. Steen fokuserede på mine stærke sider, men gav mig værktøjer til at finde nye steder at udfolde dem.
IPA analysen, SteenP modellen og Steens karrieresparring kan jeg kun anbefale. Han vil med garanti kunne hjælpe alle.
Piet Grønver
Piet GrønverCMO
Jeg er bare en meget nysgerrig sjæl, og da folk omkring mig nævnte Steen og IPA analysen, ville jeg også prøve. Wow – den sad lige i skabet.
Martin Christensen
Martin ChristensenKAM support
Steen er hudløs ærlig. Den ærlighed hjalp mig med at definere mine karrieredrømme, mine stærke og svage sider. SteenP modellen hjalp mig med at komme hurtigt og rigtigt videre.
Kristian Thomsen
Kristian ThomsenCOO
I mere end 2 år har jeg brugt Steen som coach både til mig selv og min forretning. Det har givet mig et andet perspektiv på, hvad det er for en opgave, jeg skal løse.
Kent Mikkelsen
Kent MikkelsenSales Director
Jeg var fanget i det forkerte job. Steen hjalp mig med at finde retning, gennemgang af adfærdsanalyse og sparing på CV. Da muligheden kom, var jeg så forberedt, at 5 dage efter første kontakt havde jeg skrevet under på kontrakten.
Jesper Stilling
Jesper StillingProject Manager
IPA analysen var både sjov og skræmmende. Sjov fordi, den gav en masse interessante udfald og skræmmende fordi, den ramte mig 100% korrekt.
Berit Nielsen
Berit NielsenCFO
Efter en periode, hvor jeg ikke følte, at jeg udnyttede mit fulde potentiale på mit job, hjalp Steen mig med at kortlægge, hvad jeg skulle gå efter for at kunne forløse mit fulde potentiale. Via IPA analysen ramte vi sammen 100% spot on.
Mikael Lykkegaard Have
Mikael Lykkegaard HaveBusiness Buddy
Jeg har brugt SteenP et par gange til at spille bold med i forhold til min arbejdsmæssige situation. Det har været skyhøj kvalitet med gode pointer og overvejelser, som jeg har brugt direkte.